Cum comand

METODE DE LIVARA

Pentru Arad şi Timişoara efectuăm livrările prin agenţii propri.

Îți oferim livrare gratuită pentru comenzi de minim 100 de lei în Arad, minim 150 lei în Timișoara sau 200 lei în alte orașe din țară. Pentru comenzi sub limitele enumerate, costul transportului este de 30 de lei pentru toate orasele.

PRETURI

Preturile serviciilor sau ofertelor sunt afisate pe platforma si pot fi modificate in orice moment de catre administratorii platformei.

METODE  DE PLATA

Ca regula generala folosim metoda de plata cash, la livrarea produselor. Pentru o gama de produse selectate am implementat insa si plata cu cardul, folosind serviciile de procesare cu cardul de la Netopia (politica de confidentialitate Netopia). In orice moment, datele dumnevoastra financiare sunt prelucrate in conditii de securitate maxima.

Atunci cand in cosul de cumparaturi sunt produse care se pot cumpara cu cardul si produse care se pot cumpara doar cash, se aplica metoda de plata cea mai generala, adica plata cash.

Modalitatea de plată pentru Arad si Timișoara: plata cash la livrare sau plata cardul online.

Modalitatea de plată pentru alte orașe: plata cash, cu cardul online sau cu cardul la curier.

Livrările în Arad se efectuează de luni – vineri astfel:

 

  • pentru comenzile confirmate pană în ora 13, livrările se efectuază în aceeaşi zi.
  • pentru comenzile confirmate după ora 13, livrările se efectuază a doua zi lucrătoare.

În Timişoara momentan efectuam livrări doar în zilele de marţi şi vineri pentru comenzile primite pană în ziua precedentă livrării.

Pentru categoriile “Apă” şi “Băuturi non alcoolice”  la produsele de 1-1,5L se pot comanda maxim două sticle care să fie trimise prin curier. Pentru comenzi mai mari, livrările se pot efectua cu suportarea costului de transport de către client.

 

Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?