Despre noi

Cine suntem:

Suntem o echipă mică și tânără care și-a început activitatea în Arad acum 4 ani, pornind de la dorința proprietarei de a aduce pe piața locală o parte din gustul, tradiția și sufletul Italiei.

Magazinul Pini este o întreprindere de familie, Maurizia Pini a crescut înconjurată de alimente create cu pasiune și o familie dornică de a respecta tradiția acestora, bunicul ei fiind măcelar și proprietar al uneia dintre primele măcelării din nordul Italiei în care se prepară si astăzi după vechi rețete, unele dintre cele mai cunoscute mezeluri italienești, acestea fiind disponibile în permanență la noi în magazin: bresaola si carpacio.

Ce facem:

Magazinul de prezentare ”Pini”  și site-ul „Pini” este locul de unde arădenii, dar și clienții din toată România, pot să achiziționeze cele mai râvnite produse italiene.

Fie că este vorba de produse pentru mic dejun, de pregătirea unui prânz sau a unei cine rapide și delicioase, sau a unor platouri cu delicatese pentru musafiri, în magazinul Pini găsești o selecție variată de produse tradiționale italiene. Colaborăm cu unii dintre cei mai cunoscuți producători din Italia, dar și cu producători locali tradiționali, astfel încât la noi poți găsi produse autentice,  obținute după rețete străvechi.

Clienții:

Printre clienții magazinului se regăsesc cei care iubesc una dintre cele mai vechi și cunoscute bucătării din lume, am lansat acest site pentru dumneavoastră astfel încât să efectuați mult mai simplu aprovizionarea săptămânală, este suficient să intrați pe site-ul nostru unde puteți selecta și plasa comanda fără a mai pierde timp iar produsele vor fi livrate în cel mai scurt timp direct la ușa dumneavoastră.

Printre clienții depozitului nostru se numără majoritatea restaurantelor, pizzeriilor și firmelor de catering care își doresc produse de calitate și o livrare cu respectarea standardelor alimentare, efectuată cu regularitate de către Pini.

Dacă vreți să vă convingeți de gustul și savoarea produselor noastre, vă așteptăm în magazin unde puteți degusta și alege acele produse care vă plac cel mai mult și unde colegele noastre vă pot consilia cu privire la combinarea acestora pentru a obține bucate cu un gust desăvârșit.

Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?