Crema de Whisky, produs de către bine-cunoscutul brand de origine românească, Angelli, cu o tradiție și experiență de peste 20 de ani pe piața din România, Angelli a oferit publicului autohton o băutură extrem de rafinată și cremoasă, realizată din 3 ingrediente principale: whisky, zahăr de origine naturală și smântână cu o mare concentrație de grăsime. Rezultatul este un lichior ce echilibrează perfect aroma bogată de whisky, cu accente înțepătoare, cu dulceața zahărului și cremozitatea delicioasă a smântânei. O bautură ideală pentru a fi savurată cu gheață, Angelli Crema Di Whisky este ocazia perfectă pentru evenimentele informale.
Ingrediente lapte 45%, whisky 18,8%, alcool etilic de origine agricolă, apă, colorant( caramel E150c), agent de îngroșare(gumă de xantan, arome).
Conține lapte.
A se agita bine înaintea deschiderii.
Alcool 15%
Producător Henkell Co
Țara de origine Polonia