Preparată după rețeta clasică, Anghinarea Saclà se naște din tradiția italiană de conservare a legumelor în ulei. Anghinarea este simplă, fragedă și gustoasă ca anghinarea proaspăt culeasă. Folosite în mod tradițional ca aperitiv, ele pot fi folosite pentru a îmbogăți salatele sau pentru a completa cele mai diverse rețete.
Ingrediente
Anghinare 60% ,Ulei de floarea soarelui, Otet de vin, sare, Ulei de măsline extra virgin, Aroma naturala de dafin, Regulatori de aciditate: acid citric, acid lactic, Antioxidant: acid ascorbic.
FARA GLUTEN
Valori nutriționale
ENERGIE kJ 466 g / kcal 113 g
GRASIME 9,7 g
ACIZI GRAȘI SATURAȚI 1,2 g
CARBOHIDRATI 2,0 g
ZAHARUL 1,2 g
PROTEINE 1,9 g
SARE 2,0 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia