Numele derivă din râul omonim din provincia Caserta care s-a născut pe masivul Matese, la o altitudine de 1028 m, în municipiul Letino,lung de 20 km și afluent stâng al râului Volturno. Instalația de îmbuteliere a apei se află în Pratella. Încă din secolul al XIX-lea, apa , colectată de la sursă în amfore de teracotă, a fost transportată pe vagoane de lemn pe un teritoriu vast. Între sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, apa Lete a obținut prima recunoaștere internațională și așa, din producția artizanală, a trecut la primele fabrici de îmbuteliere.
Ingrediente
apă
Valori nutriționale per MG/L
Calciu 310 mg/l
Magneziu 13,2mg/l
Sodiu 5,1mg/l
Potasiu 1,82 mg/l
Silice 9,8 mg/l
Bicarbonați 930mg/l
Cloruri 9,5mg/l
Nitrați 5,6mg/l
Floruri 0,3mg/l
Anidridă carbonică liberă la sursă 1980mg/l
Reziduri fixe la 180 ° C PH 6,4
Conductibilitate electrică specifică 1200 uS/cm
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia