Această brânză se caracterizează printr-o aromă delicată tipică laptelui produs pe pășune, îmbogățit de aroma tipică de măsline. Este o brânză de masă excelentă, poate fi folosită pentru a îmbogăți un aperitiv rustic sau pur și simplu singură. Excelentă în combinație cu vinuri albe tinere siciliene cu conținut mediu de alcool sau cu un prosecco bun.
Ingrediente:
Lapte pasteurizat de vacă, lapte pasteurizat de oaie, lapte pasteurizat de capră, fermenți, cheag, sare (0,75%) și măsline5%.
Valori nutriționale
Energie 1254kJ/ 302kcal
Grăsimi 24g
Acizi grași saturați 17g
Carbohidrați 0,5g
Zaharuri 0,5g
Proteine 21g
Sare 1,5g
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
O bucată are aproximativ 2-2,3kg
Se poate tăia minim 200-250gr.
Pret per 100gr.
Produs Italia