Casciotta d’Urbino DOP este o brânză matură, făcută cu lapte 100% italian de înaltă calitate.
Simplu, dar cu o istorie grozavă în spate care îl face unic în întreaga lume. Are un gust dulce foarte caracteristic, o pastă moale și sfărâmicioasă, cu găuri ușoare. Ideal ca brânză de masă sau pentru a înfrumuseța felurile de mâncare crude sau gătite, cum ar fi carnea și legumele întărite.
Ingrediente
lapte de oaie pasteurizat, lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, fermenti lactici, conservanți: E 235 – E 202.
Coaja tratată necomestibilă.
Valori nutritive medii la 100 g
Energie 1131kJ /272,05 kcal.
Grăsimi 21,2g
dintre care acizi grași saturați 20,3 g
Carbohidrați 0,8g
Proteine 18,5g
Zahar 0,5g
Sare 3,5g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+8° C.
Se poate felia minim 250-350gr.
Momentan disponibil doar în Arad și Timișoara.
Țara originii:
Italia