Brânza dură Italiană este de culoare albă, uniformă și este produsă din lapte de vacă pasteurizat, fiind delicioasă pentru preparate. Perioada minimă de maturare este de 9/10 luni. Este de asemenea un produs ce poate fi savurat alături de carne roșie gătită pe grătar.
Produsul se porţionează, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
lapte, sare, cheag
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1654 kj / 398 kcal
Grăsimi 29g
Acizi grași saturați 18g
Carbohidrați 0g
Zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 33g
Sare 1,5g
Informații de păstrare
A se păstra la loc răcoros între 0° – +4°C.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii:
Italia