O budincă caracterizată printr-o bogată aromă de ciocolată.
Adăugați 1/2 litru de lapte la conținutul unei pungi. Se amestecă conținutul unei pungi într-o cratiță cu laptele adăugat câte puțin, obținând o cremă fără bulgări. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 3 minute la foc mediu, continuând să amestecați. Această budincă se îngroașă pe măsură ce se răcește. Se toarnă crema într-o matriță (sau 4 matrițe).
Budinca poate fi transformată după cel puțin 2 ore în frigider.
Păstrați produsul gata pentru consum la frigider.
Ingrediente: zahăr, cacao cu conținut scăzut de grăsimi, amidon, gelifiant: caragenan; sare, arome.
Poate conține grâu, lapte, ouă, nuci, soia
Valori nutriționale per 100g
Energie 482kj /114kcal
Grăsimi 1,8g
Acizi grași saturați 1,2g
Carbohidrați 20g
Zaharuri 19g
Proteine 4,1g
Sare 0,19g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia