Budincă delicioasă, caracterizată printr-o aromă intensă de vanilie
Adăugați 1/2 litru de lapte la conținutul unei pungi. Se amestecă conținutul unei pungi într-o cratiță cu laptele adăugat câte puțin, obținând o cremă fără bulgări. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 3 minute la foc mediu, continuând să amestecați. Această budincă se îngroașă pe măsură ce se răcește. Se toarnă crema într-o matriță (sau 4 matrițe).
Budinca poate fi transformată după cel puțin 2 ore în frigider.
Păstrați produsul gata pentru consum în frigider.
Ingrediente: zahăr, amidon de porumb, gelifiant: caragenan; sare, arome, coloranți: caroten.
Poate conține grâu, lapte, ouă, nuci, soia
Valori nutriționale per 100g
Energie 441kj /104kcal
Grăsimi 1,6g
Acizi grași saturați 1,1g
Carbohidrați 18g
Zaharuri 17g
Proteine 3,8g
Sare 0,19g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia