Panna cotta delicioasă decorată cu un topping de zahăr caramelizat.
Adăugați 200 ml de smântână pentru bătut sau de gătit și 300 ml de lapte
Asamblați matrița urmând instrucțiunile indicate.
Fierbeți smântâna și laptele într-o cratiță. Se ia de pe foc, se adaugă conținutul pungii mari, amestecând bine. Se aduce înapoi la fierbere și se fierbe la foc mare timp de 2 minute, continuând să amestece. Se toarnă crema în matriță și se lasă să se răcească. Se pune la frigider timp de 4 ore.
Pentru servire, scoateți Panna Cotta de pe părțile laterale ale matriței cu ajutorul unui cuțit, coborâți marginile, aranjați-le pe farfurii și decorați-le cu caramelizate. Păstrați produsul gata pentru consum în frigider.
Ingrediente: Preparare pentru panna cotta (67 g): zahăr, gelatină alimentară, amidon, stabilizator: gumă xantan; gelifiant: caragenan; arome. Caramelizat (30 g; 30%): zaharuri caramelizate, sirop de glucoză.
Poate conține urme de grâu, lapte, ouă, nuci, soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 876kj /210 kcal
Grăsimi 13g
Acizi grași saturați 7,9g
Carbohidrați 19 g
Zaharuri 18g
Proteine 3,6 g
Sare 0,11 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia