Piper verde în saramură, acest produs este de fapt foarte util pentru prepararea multor mâncăruri tipice din bucătăria italiană.
Provine din boabele de piper negru. Are un gust proaspăt și picant, dar este mult mai blând decât piperul negru. Din acest motiv, este utilizat pe scară largă în noua cousine franceză.
Ingrediente
apă , piper verde, sare , oțet de vin.
Valori nutritive
Energie (kJ) 977,0
Energie (kcal) 232,0
Grăsime (g) 2.0 din care acizi grași saturați (g) 0,6
Carbohidrați (g) 39,0 din care zaharuri (g) & lt; 0,50000
Fibra (g) 16.0
Proteina (g) 6.6
Sare (g) 19,9
Conservare departe de surse de căldură.
O dată deschis borcanul , se depozitează in frigider , lăsând produsul acoperit de saramură.
Produs in Italia