Producția salamului vânătoresc de la Citterio incepe prin selecția atentă a cărnii, care este tocată, frământată și aromatizată cu mirodenii. Urmează ambalarea, legarea in coardele tipice apoi maturarea. Această metodă de prelucrare garantează un produs de o calitate excelentă,caracterizat printr-un parfum delicat, un gust dulce și o culoare intensă de rubin.
*Preț per bucată, gramaj aproximativ 150g.
Ingrediente
Porc, sare, zahăr, piper alb, piper negru, antioxidant (E301, E300), conservanți (E252, E250), usturoi.
Înveliș necomestibil. Fără gluten și fără derivați lactici.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1586 kj / 382 kcal
Grăsimi 30g
Acizi grași saturați 12g
Carbohidrați <0,5g
Zaharuri <0,5g
Fibre 0g
Proteine 28g
Sare 4,4g
Informații de păstrare
A se păstra la loc răcoros maxim 4°C.
Țara originii:
Italia