Brânza Juncu a cărei formă caracteristică se datorează folosirii mucegaiurilor făcute manual, conform tradițiilor din Sardinia. Raportul echilibrat al ingredientelor de înaltă calitate face ca această brânză să fie un produs indicat sub aspectul dieto-terapeutic.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de oaie și capră, cheag, sare, fermenți naturali.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1798,0 kj / 429,0 kcal
Grăsimi 35,5g
Acizi grași saturați 21,0g
Carbohidrați 0,5g
Zaharuri 0,2g
Proteine 27,0g
Sare 1,92g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+6° C.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii:
Italia