Focaccia este un produs de panificație specific bucătăriei italiene, de obicei conținând ulei de măsline și ierburi aromatice și consumată drept aperitiv. Pe vremuri, focaccia era servită de sărbători. Acum, focaccia este servită ca un aliment obișnuit. Se poate consuma după gustul și imaginația fiecăruia.
Ingrediente
Făină de grâu tânăr de tip 00, griș de grâu dur remăcinat, drojdie 4,9%, ulei de măsline extravirgin 4,7%, sare, malț de orz, făină de malț de grâu, glutină.
Poate conține lapte și soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1137 kj / 269 kcal
Grăsimi 5,3 g
Acizi grași saturați 0,7 g
Carbohidrați 46 g
Zaharuri 0,9 g
Fibre 1,5g
Proteine 8,3 g
Sare 1,73 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia