Croccantelele cu fermentare naturală, sunt fără ulei de palmier, dar cu ulei de măsline, sare de mare, fierte la cuptor și aromate. Un preparat atent și precis care creează gustul inconfundabil al Forno Damiani. O gustare irezistibilă care să te însoțească la școală, la muncă, în timpul liber. O adevărată ispită: „unul duce la altul”.
Ingrediente
Ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, aromă de pui prăjit( sare, dextroză, făină de grâu, extract de drojdie, paprica, piper negru, pudră de ceapă, sirop de glucoză uscată, fibre vegetale (mazăre), ulei de măsline extravirgin, praf de usturoi, arome naturale și artificiale, acid citric, rozmarin, cimbru, oregano, extract de paprica , curcuma, extract, extract de rozmarin) sare, făină de malai de grâu, drojdie. Conține ingrediente de grâu.
Poate conține urme de: nuci de copac (nucă de cocos), lapte și soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1799kj /428 kcal g
Grăsimi 13 g
Acizi grași saturați 1,3 g
Carbohidrați 66 g
Zaharuri 4,1 g
Fibre 3,3 g
Proteine 10 g
Sare 3,6 g
Informații de păstrare
A se păstra într-un loc răcoros si uscat.
Țara originii:
Italia