În Napoli, cârnații cu broccoli sunt foarte renumiți, împreună cu sandvișul. Cârnații și broccolii, piatra de temelie a mâncării de stradă napolitane a devenit de asemenea o combinație pentru pizza, dar broccoli în sine sunt un ingredient pentru pizza rustică și sosuri speciale pentru paste.
Ingrediente:
broccoli, ulei din semințe de floarea soarelui, sare, usturoi, ardei iute, acid citric.
Valori nutritive pentru 100gr
Valoarea energetică kJ 368 – kcal 89
Grăsimi 6,9 g
din care acizi grași saturați 1,8 g
Carbohidrați 2,3 g
din care zaharuri 0,8 g
Fibra 3,2 g
Proteine 2,8 g
Sare 1,8 g
Mod de utilizare: scurgeți produsul înainte de servire.
Consumați cald sau rece, dacă doriți să-l consumați cald, se reîncălzește într-o tigaie.
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
După deschidere, păstrați-l la frigider, în propriul lichid și consumați-l în termen de 3 zile.
Produs în Italia.