Biscuiții fără gluten Le Veneziane cu fructe de pădure sunt biscuiți, preparați cu făină de porumb și orez.
Ingrediente
Făină de porumb (32,7%) zahăr Făină de orez Sirop de glucoza Unt Ulei vegetal nehidrogenat , fructe de pădure (4,8%) Fibre vegetale Amidon de cartofi Agenți crescători: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, pirofosfat acid de sodiu sare Emulgator (lecitină din soia) Arome
Având unt și urme de lapte nu sunt potrivite pentru cei care au intoleranță la lactoză.
Valori nutriționale
Valoare energetică 471kcal – 1979 kJ
Proteine 3,74 g
Carbohidrați 73,12 g
Grăsimi 17,56 g
acizi grași 10,26gr
zahăr 24,33gr
sare 0,65gr
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros și uscat.
Țara originii:
Italia