Brânza pecorino Montagnino a fost creată, urmând rețeta tradițională centenară cu strictețe. Aromată și gustoasă, brânză de masă, este de asemenea excelentă când este rasă. Brânza Montagnino este un produs din lapte natural de oaie, crescute natural. Crusta este una naturală, fără concentrați sau aditivi. Perioada minimă de maturare este de 60 de zile.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării, este cantitatea aproximativă comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de oaie, sare, cheag, conservanți (E 202- E235) și coloranți (E150d -E16-lb) pe crustă.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1666 kj / 398 kcal
Grăsimi 33g
Acizi grași saturați 20g
Carbohidrați 0,27g
Zaharuri 0,18g
Proteine 25,00g
Sare 0,90g
Informații de păstrare
Conservare maxim +4 ° C.
Se poate tăia minim 200-250gr.
Țara originii:
Italia