Mutti roșii decojite, acestea sunt colectate atunci când vara este pe sfârșite. Apoi, sunt curățate de coajă cu ajutorul aburului pentru a-și păstra gustul și aroma proaspete. Cărnoase și substanțiale, acestea sunt scufundate întregi într-un sos cremos de roșii. Textura lor consistentă le face ușor adaptabile în prepararea unor rețete variate, de la cele mai simple rețete mediteraniene, până la rețete menite să dezvolte creativitatea culinară.
Ingrediente
roșii decojite, suc de roși.
Valori nutriționale per 100g
Energie 92kj / 22 kcal
Grăsimi <0,5g
Acizi grași saturați <0,1g
Carbohidrați 3,6g
Zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 1,1g
Sare 0,01g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia