Panettone artizanale de la I Mori se naște din arta patiseriei siciliene și din mâinile pricepute ale celor mai buni patiseri de pe insulă. Umplutura se face manual, cu creme obținute din îngrediente locale tipice și selectate.
Panettone, simbol al tradiției de Crăciun, cu forma și structura sa tipică alveolară, este umplut cu cremă cu o aromă unică de ciocolată neagră Modica , apoi glazurat cu ciocolată rafinată neagră, în final este decorat cu fulgi de ciocolată neagră Modica.
Ingrediente
Cozonac: făină ( făină de grâu tânăr de tip 0, fructoză, zahăr, drojdie naturală praf, emulsionant E471, lapte praf integral), apă, unt, gălbenuș de ou, miere, drojdie, E300.
Umplutura 20%: ulei vegetal ( de floarea soarelui, palmier), zahăr, cacao praf, unt de cacao, pastă de nuci, zer de lapte, migdale, E322 ( lecitină de soia), uleiuri vegetale, lapte degresat, nuci, arome.
Glazura: zahăr, pastă de cacao crudă ( ciocolată Modica), grăsimi rafinate ( cocos, palmier), făină de soia, cacao pudră, E492, lapte praf, glucoză, pastă de cacao, stabilizant: E410, emulsionat: E471, E472b, E477, corector de aciditate: E516, agenți de acoperire E904, E414, arome.
Poate conține urme de fructe cu coajă tare, ou, soia.
Valori nutriționale per 100gr