Specialitate din pulpă de vită- Bresaola Pedusc 90g

24,47 lei

Pini -Pedusc- Bresaola della Valtellina I.G.P.  preț/buc.

Stoc epuizat

Pedusc-Bresaolla della Valtellina este o specialitate realizată din pulpă  de vită, este cea mai prețioasă tăietură, care corespunde părții  superioare a mușchiului aductor,  este  curațat de grăsime , tendoane  si  sărat printr-o metodă „uscată”, tot atunci se asezonează cu arome naturale, se adaugă conservanți , zahăr, dextroză. Sărarea durează in medie 10-15 zile. Carnea se introduce apoi in intestine naturale sau artificiale dupa care urmează o perioada de uscare de 7 zile cu o dezhidratare puternica in primele zile. Maturarea se efectuează  in spații în care este asigurat schimbul de aer optim, la o temperatură medie intre 12 si 18°C,  timpul de uscare, variază de la 4 pana la 8 săptamâni, in functie de mărimea produsului .

Ingrediente

carne de vită, sare, dextroză, arome naturale, conservanți nitrit de sodiu, nitrat de sodiu.

Valori nutriționale per 100g

Energie 676 kj / 160 kcal

Grăsimi 2,6g

Acizi grași saturați 1,5g

Carbohidrați <0,5g

Zaharuri <0,5g

Proteine 34g

Sare 3,2g

Informații de păstrare

Conservare  0° +4° C.

Țara originii:

Italia

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?