Pulpa de vită Pedusc este un produs foarte bogat în nutrienți, proteine, fier, săruri minerale, cu grăsimi puține. Perioada de condimentare este cuprinsă între 4 și 8 săptămâni într-un mediu uscat de munte, ceea ce oferă produsului, gustul, rafinamentul și aroma sa unică. Originară din Valtellina (nordul Italiei), bresaola este servită ca antipast feliată foarte fin. Se poate mânca simplă, cu pâine frecată cu usturoi, sau se poate stropi cu câteva picaturi de ulei de măsline, suc de lămâie sau otet balsamic si servi alături de o salată proaspată, presărată cu parmezan si asezonată.
Produsul se feliază la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma felierii, este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
carne de vită, sare, dextroză, arome naturale, conservanți nitrit de sodiu, nitrat de sodiu.
Valori nutriționale per 100g
Energie 655 kj / 155 kcal
Grăsimi 2,5g
Acizi grași saturați 1,4g
Carbohidrați 0,8g
Zaharuri <0,5g
Proteine 32g
Sare 3,2g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia