Pregătirea acestui produs constituie moștenirea unei culturi milenare din zona Ariccia prin excelență. Preoții din această zonă au pregătit carnea de porc pentru a fi oferită lui Jupiter Laziale la templul de pe Monte Cavo. Există încă multe „familii istorice” de origine romană și lazie, care timp de decenii au lucrat cu metode tradiționale, predând această artă cu totul specială de la tată la fiu.
Ingrediente: carne de porc, rozmarin, usturoi, sare, piper.
Produs artizanal
Origine: Ariccia, Castelli Romani
Făcut manual
Produs proaspăt, depozitați la + 4 ° C
Valori Nutriționale
energie 1000,9 kj 240,8 kcal.
grăsimi 18 g.
acizi grași saturați. 7,1 g.
glucide. 0,7 g.
zaharuri. 0 g.
proteine. 19 g.
sare. 1,8 g.
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Se poate tăia minim 150-200gr.
Țara originii :
Italia.