Porchetta prăjită cu ierburi este un fel de mâncare tipic al Italiei Centrale și derivă din carne de porc selectată. Carnea este procesată cu sare, piper, ierburi și arome și apoi legată. Ulterior, se coace în cuptor la o temperatură medie constantă. La sfârșitul gătitului, Porchetta este lăsată să se răcească și ambalată.
Fără gluten, fără lactoză, fără proteine din lapte, fără OMG
Aroma inconfundabilă și caracteristică în care apar mirodenii și piper. Aroma unică caracterizată prin echilibrul dintre ierburi, sare și piper.
De savurat într-un sandviș ușor cald sau ca un al doilea fel gustos însoțit de legume.
Ingrediente
Carne de porc, sare, amidon de cartofi, dextroză, plante aromate, arome și condimente. Stabilizator: caragenan. Antioxidant: E301. Conservanți: E250.
Valori Nutriționale
energie 1000,9 kj 240,8 kcal.
grăsimi 18 g.
acizi grași saturați. 7,1 g.
glucide. 0,7 g.
zaharuri. 0 g.
proteine. 19 g.
sare. 1,8 g.
Informații de păstrare :
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Se poate tăia minim 150-200gr.
Țara originii :
Italia.