Fiind un pește gras, tonul este bogat în proteine de calitate, acizi grași omega 3, dar și importante cantități de vitamine din grupul B, vitamina D, vitamina A si minerale ( calciu, seleniu, fosfor).Studiile au demonstrat că persoanele care obișnuiesc să consume pește gras, prezintă mai puține riscuri de depresie sau de a dezvolta boala Alzheimer.
Ingrediente
ton (thunnus neothonnus albacares), apă,arome naturale,țelină,ceapă, sare.
Valori nutriționale per 100g
Energie 427kj / 101 kcal
Grăsimi 0,5g
Acizi grași saturați 0,2g
Carbohidrati 0g
Zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 24g
Sare 1,1g
Vitamina B12 2qg (80% VNR)
Fosfor 160 mg (23% VNR)
Iod 50qg (33% VNR)
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
Dacă nu este consumat în întregime a se păstra la frigider acoperit de ulei.
Țara originii:
Italia