Un salam aromat semisolid in stil tipic toscan. Fabricat din carne de porc, rafinat cu semințe de fenicul si acoperit cu mucegai alb.
Ingrediente:
carne de porc, sare, 0,64% semințe de fenicul, dextroză, piper, usturoi, condimente, antioxidanți: E301, E300, conservanți: E250 & E252.
Proprietăți: nitrit de sodiu.
Valori nutritive
Valoare calorica: 1542kJ / 371kcal
Grăsimi: 29 g
Acizi grași saturați: 11 g
Carbohidrați: 0.6 g
Zaharuri: 0.5 g
Proteine: 27 g
Sare: 3.7 g
Informații de păstrare
Depozitare la +0°C pana la +18°C.
Înainte de a-l tăia, șnurul și pielea trebuie îndepărtată. Odată desfăcut, păstrați-l la frigider.
Țara originii:
Italia