Salamul cu trufe este fabricat din salam de carne de porc la care se adaugă trufa de vară (Tuber aestivum Vitt) în ultima etapă de procesare. Acest produs este una dintre bijuteriile Salumificio Artigianale di Gombitelli, care a inovat întotdeauna în urma imaginației și a dorinței de a experimenta .
La vedere pare un salam normal, poate că trufa nu este foarte vizibilă, deoarece doar 1,8% din masa totală este suficientă pentru a conferi salamului un miros și un gust unic.
Ingrediente
Carne de porc, grăsime de porc, sare, miere de flori sălbatice, usturoi, preparat pe bază de trufe de vară [trufe de vară tocate (tuber aestivum vitt), suc de trufe de vară (tuber aestivum vitt), sare] -% din trufe de vară în produs finit 1,8%, arome și condimente, arome, antioxidanți: E300-E301, conservanți: E250-E2
Valori nutritive
Valoarea energetică: 1949 kJ/287 Kcal,
Grăsimi: 21 g
(din care acizi saturați 6,9 g),
Carbohidrați: 1,5g
(din care zaharuri 1,4 g),
Fibre: 0 g,
Proteine: 23g,
Sare: 3,8g.
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Se vinde întreg, o bucată are aproximativ 400-500gr.
Țara originii:
Italia