Specialitatea Carpaccio din mușchi de vită crud, este un produs de înaltă calitate, rafinat și delicat. Este un mușchi de vită foarte bogat în nutrienți, grăsimi puține, bogat în proteine, fier și săruri minerale. Perioada de condimentare este cuprinsă între 4 și 8 săptămâni într-un mediu uscat de munte, ceea ce oferă produsului, gustul, rafinamentul și aroma sa unică.
Ingrediente
carne de vită, sare, dextroză, arome naturale, conservanți nitrit de sodiu, nitrat de sodiu.
Fără gluten.
Valori nutriționale per 100g
Energie 491 kj / 116 kcal
Grăsimi 1,8g
Acizi grași saturați 0,8g
Carbohidrați <0,5g
Zaharuri <0,5g
Proteine 25g
Sare 3,3g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
A se consuma în 3 zile de la deschidere.
Țara originii:
Italia