Paste Taitei Lați
Produs destinat persoanelor cu boala celiaca.
Fără Gluten, Fără Lactoză, Fără Ou.
Ingrediente:
Faină de porumb, emulgatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi de origine vegetală.
Instructiuni de preparare: 100g de paste, 1 litru de apa, 10g sare.
In apa sarată clocotită, adaugăm pastele, iar din cand in cand amestecăm. Timp de fierbere 6/7 minute.
Valori nutritionale/ 100g produs.
Valoare energetică: 1505kj/355kcal
- Grăsimi 0.95g, din care grăsimi saturați 0.14g,
- Carbohidrați 79.12g, din care zahăr 0.60g,
- Fibre alimentare 2g,
- Proteine 6.45g,
- Sare 0.03g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia