Oțetul Balsamic de Modena PGI Accademia della Tavola este produs exclusiv în provincia Modena și Reggio Emilia din oțet de vin gătit parțial sau concentrat și must de struguri. Gustul este unul plăcut și echilibrat, dar de asemenea are un caracter puternic și o notă caracteristică dulce-amară. Este excelent în salate și legume proaspete.
Ingrediente
Oțet de vin(vin, apă, antioxidant E224(anidride sulfuroase), must de struguri concentrat, sirop de glucoză-fructoză, oțet balsamic de Modena, agent de îngroșare amidon modificat, colorant caramel E150d. Conține sulfiți.
Valori nutriționale per 100g
Energie 988 kj / 236 kcal
Grăsimi 0 g
Acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 55 g
Zaharuri 50 g
Fibre 0g
Proteine 1 g
Sare 0,01 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia