Amestec de ciuperci cultivate și ciuperci de pădure, (Pholiota Nameko, Prataioli cultivate, Lentinus Edodes, ciuperci de mosc și Pleurotus Ostreatus) atent selectate, conservate în ulei de floarea soarelui. Excelent ca aperitiv, garnitură și feluri de mâncare de lux.
Ingrediente
Ciuperci mixte în proporții variabile 75% (Pholiota Nameko, șampanii- Agaricus bisporus-, Lentinus Edodes, ciuperci mosc -Volvarea volvacea- Pleurotus ostreatus) *, ulei de floarea soarelui, oțet de vin *, sare, usturoi *, arome, extract de drojdie, pătrunjel, ardei iute. Regulator de aciditate: acid citric (E 330). Antioxidant: acid ascorbic (E 300). *
Conține sulfiți
Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații peste 10 mg / kg sau 10 mg / l exprimate ca SO2
Valori nutriționale
Energie 307kj/73kcal g
Grăsimi 4g
Acizi grași saturați 0,5 g
Carbohidrați 2,4 g
Proteine 5,7 g
Sare 2,5 g
Informații de păstrare
A se păstra într-un loc uscat. A se păstra la frigider după deschiderea ambalajului.
Țara originii:
Italia