Autentică și spontană, reprezintă esența gustului italian. Provine din izvoarele din Val Brembana, la poalele Alpilor, în zona San Pellegrino Terme din provincia Bergamo.
Bulele sale sunt vii, persistente și moi pe gust, gustul ușor savuros conferă o senzație generală de prospețime care calmează setea. Ideal pentru asocierea cu alimente gustoase și vinuri structurate, pentru a gusta la maxim se recomandă să se servească la 8-10 ° C.
Aleasă de bucătari și somelieri, a devenit una dintre cele mai cunoscute ape minerale din lume încă din 1899.
Ingrediente
Apă minerală naturală adăugată cu dioxid de carbon.
Substanțe exprimate în mg/L: sulfați: 430 mg; bicarbonați: 245 mg; calciu: 174 mg; cloruri: 52 mg; magneziu: 54,1 mg; sodiu: 33,3 mg; dioxid de siliciu: 7,1 mg; stronțiu: 2,8 mg; nitrați: 2,6 mg; potasiu 2,2 mg; nitriți: 0,002 mg.
Indicații
A se păstra într-un loc răcoros, uscat, curat și fără mirosuri, departe de lumina soarelui și de sursele de căldură. Se recomandă să nu congelați sticla și să o închideți din nou după utilizare.
Produs in Italia