Brânza Italiană de tip Quartirolo Lombardo este o brânză de masă produsă din lapte de vacă ce a trecut printr-un proces aparte și a câștigat denumirea de D.O.P (Denumire de origine protejată). Această brânză este precum telemeaua, fiind ideală împreună cu legume crude și proaspete.
Produsul se porţionează la comandă, astfel cantitatea rezultată in urma porţionării este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte, sare, cheag
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1243 kj / 297 kcal
Grăsimi 24g
Acizi grași saturați 16g
Carbohidrați 0g
Zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 20g
Sare 1,5g
Se poate felia minim 200-250gr.
Informații de păstrare
A se păstra la răcoros, între 2°C și 4°C.
Țara originii:
Italia