Sosul Napoletana de la Barilla combină ceapa, usturoiul și ierburile Mediteraniene cu 8-10 roșii Italiene proaspete, în fiecare borcan. Preparat dintr-o rețetă autentică Italiană, fără conservanți, toate ingredientele acestea naturale sunt gătite ușor pentru a creea un sos gros, delicios ce îmbrățișează pastele Barilla perfect. Este o rețetă simplă și delicioasă, și una clasică din bucătăria Italiană.
Ingrediente
pulpă de roșii 66%, concentrat de roșii 10%, ceapă 7%, apă, morcovi 3,5%, ulei de semințe de floarea soarelui, zahăr, sare, usturoi 0,5%, cimbru 0,4%, arpagic 0,2%, pătrunjel 0,2%, aromă, piper negru 0,01%
Valori nutriționale per 100g
Energie 289 kj / 69 kcal
Grăsimi 4,0g
Acizi grași saturați 0,5g
Carbohidrați 6,3g
Zaharuri 5,4g
Fibre 1,4g
Proteine 1,4g
Sare 0,97g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat. După deschidere se păstrează în frigider și se consumă în 5 zile.
Țara originii:
Italia