Bortolotti înseamă ,,Salamul din trecut’’. Salamul Nostrano a fost recunoscut și apreciat de consumatori încă din 1976, obținut după o rețetă tradițională veche. Carnea este tocată de mai multe ori și amestecul este condimentat cu sare si piper proaspăt măcinat, după gust, legat, lăsat sa se usuce timp de 5-6 zile si apoi pus la maturare pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni si 1 an. înainte de a fi consumat, salamul este controlat in ceea ce privește culoarea, fermitatea si aroma.
O bucată are aproximativ 600-700gr.
Ingrediente
carne de porc, sare, lapte degresat în praf, dextroză, fructoză, condimente.
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1635 kj / 394 kcal
Grăsimi 30,4g
Acizi grași saturați 11,6g
Carbohidrați 0,2g
Zaharuri 0g
Proteine 29,8g
Sare 4,6g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Țara originii:
Italia