Buondì cu crema de cacao și patiserie,cu vanilie Madagascar este o călătorie delicioasă! Învelișul său de cacao și umplutura de cremă te vor cuceri și mușcătură după mușcătură va deveni micul dejun preferat.
Ingrediente
Făină de grâu de tip “0”, acoperire de cacao (20,7%) [zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale (nucă de cocos, floarea soarelui, miez de palmier, palmier), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi (3,9%), emulgatori: lecitină soia; extract de fasole de vanilie] zahăr, drojdie naturală (grâu), uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, floarea soarelui), gălbenuș de ou, zahăr granulat (3,7%), sirop de glucoză-fructoză, ulei de palmier, lapte pulbere degresată, sare, emulgatori: mono- și digliceride ale acizilor grași; arome, agenți de îngroșare: pectină; aromă naturală, extract de fasole de vanilie, conservanți: sorbat de potasiu, pastă de alune.
Poate conține alte nuci.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1646 kj / 392kcal
Grăsimi 16g
Acizi grași saturați 8,8g
Carbohidrați 54g
Zaharuri 28g
Fibre 2,3g
Proteine 7 g
Sare 0,43g
Informații de păstrare
A se păstra în loc uscat și răcoros.
Țara originii:
Italia