Brânza Cheddar este un tip de brânză tare care este obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o culoare gălbuie, iar textura acesteia poate să fie sfărămicioasă. Este maturată între 9 și 24 luni. Este o sursă de proteine, bogată în calciu și este o bună sursă de probiotice.
Produsul se feliază/porţionează în magazin, astfel cantitatea rezultată in urma felierii sau porţionării este aproximativ cantitatea comandată de dumneavoastră.
Ingrediente
Lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, fermenți lactici, colorant(E160lb).
Produsele evidențiate pot provoca reacții persoanelor alergice sau intolerante.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1666 kj / 401 kcal
Grăsimi 33,40g
Acizi grași saturați 22,99g
Carbohidrați 1,17g
Zaharuri 0,50g
Proteine 23,70g
Sare 1,80g
Informații de păstrare
Conservare +4 °+6° C.
Se poate felia minim 100-150gr.
Țara originii:
Italia