Este o brânză din lapte de oaie care a fost infuzată cu oțet balsamic de Modena IGP. Așa-numitul „aur negru” al Italiei conferă acestui pecorino o aromă dulce, acidulată, care este pur și simplu imbatabilă. Doi giganți culinari italieni se unesc pentru o brânză uimitoare, unică, care vă va uimi cu siguranță gustul.
Se poate tăia o bucată minimă de 250gr-300gr.
Ingrediente
Lapte pasteurizat de oaie, Oțet Balsamic de Modena I.G.P., sare, cheag, probiotice.
Poate conține urme de nuci.
Valori nutritive
Valoare calorică: 1703kJ/411kcal
Grăsimi: 35g
Acizi grași saturați: 25g
Carbohidrați: 1,0g
Zaharuri: 1,0g
Proteine: 23 g
Sare: 1,9g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Țara originii:
Italia