Laptele italian de înaltă calitate și grija pe care o acordăm filării sunt secretul acestei brânze picante.
Cu gustul său plin și aroma sa înțepătoare, decisivă, dar rafinată, brânza provolone picante este excelentă pentru a fi savurată singură, combinată cu fructe, gemuri, compoturi, gemuri sau muștar, dar și ca ingredient principal în multe rețete de gătit. Încercați-o ca o umplutură pentru focaccia și chifle sau pe legumele voastre … este, de asemenea, perfect pentru a rade pe feluri de mâncare de paste și supe fierbinți!
O bucată are aproximativ 250-300gr.
Ingrediente
Lapte de vacă , sare, cheag, conservant E239 – coajă necomestibilă – tratată la suprafață cu conservanți E202-E203-E235.
Valori nutriționale
Energie kJ1627 / 392kCal
Grăsime 31 g
Grăsimi saturate 23g
Carbohidrați 0,5g
zahăr 0,3g
Proteine 27g
Sare 2,2g
Informații de păstrare
Conservare 0 °+4° C.
Țara originii:
Italia