Este o brânză ideală pentru ocazii mari. Se asortează cu vinuri importante precum Brunello di Montalcino și Nobile di Montepulciano. Rasă peste paste cu sos de vânat este un deliciu.
Gustoasă și intensă. Pasta sa este compactă, cu găuri împrăștiate, alb fildeș. Este însoțită de o scoarță maro închis. Odată cu maturarea ulterioară, tind să apară note picante.
Se poate tăia o bucată minimă de 250gr-300gr.
Ingrediente:
Lapte pasteurizat de oaie, cheag, sare, fermenți.
Valori nutritive
Valoare calorică: 1637kJ/ 395kcal
Grăsimi: 31,6g
Acizi grași saturați: 21,5g
Carbohidrați: 3,3g
Zaharuri: 1,6g
Proteine: 24,2 g
Sare: 2,2g
Informații de păstrare
Conservare 0° +4° C.
Țara originii:
Italia