Brânză maturată de oaie- Caccio Nero di Pienza preț/100gr.

15,31 lei

Formaggio Caccio Nero di Pienza

Stoc epuizat

Categorie:
Acest produs se feliaza la cerere, cantitatea minima care rezulta in urma taierii este de 200-250 de grame. Pretul afisat pe site este pentru 100 de grame de produs, acest pret se va aplica la cantitatea rezultata in urma taierii.

Acest produs nu poate fi achizitionat direct cu plata cu card online, ci doar ramburs, dupa ce ati fost informat de valoarea exacta a comenzii.

Este o brânză produsă doar cu lapte de oaie și ajunge la o greutate de aproximativ 2kg. sau  1,5kg.  cca.

Brânza este plasată în celule speciale de maturare la o temperatură de aproximativ 4-7 ° C cu umiditate de 82%, unde este verificată și rotită constant. Aici se oprește până când a atins vremurile potrivite de întărire și o aromă puternică și uscată, după care este comercializată.

Când produsul este terminat, pasta este albă și, pentru gust, redescoperim o aromă dulce și delicată.

Ingrediente

Lapte de oaie, fermentenți lactici selectați, cheag de vițel, sare.

Coaja tratată cu conservanți E 235 E 203 coloranți E 172

Maturare  minimă 180 de zile.

 

Valori nutriționale

Calorii    1573kjl/379 kcal

Proteine     24g

Carbohidrați    1g

zaharuri    <0,5g

Grăsime     31g

acizi saturați    22 g

Sare 1,0g

 

Informații de păstrare : 

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

 

Se poate tăia minim  200-250gr.

 

Țara originii :

Italia.

Informații suplimentare

Greutate 0,11 kg
Deschide chat
1
Salut, cu ce te putem ajuta azi?