Un desert practic și delicios care combină tot gustul ciocolatei cu rafinamentul unei mousse moi.
Adăugați 175 ml de lapte rece din frigider. Într-un castron cu laturile înalte, turnați laptele rece și conținutul pungii. Se amestecă la viteză mică, apoi se bate cu telul electric timp de 3 minute la viteza maximă. Se toarnă crema în 4 boluri. După 2 ore în frigider, mousse-ul poate fi servit. Păstrați produsul gata pentru consum în frigider.
Ingrediente: 57% pudră de ciocolată (zahăr, cacao), 14% pepite de ciocolată (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină SOY), sirop de glucoză, cacao cu conținut scăzut de grăsimi, ulei de cocos, gelatină alimentară, emulgator: esteri lactici ai mono- și digliceridelor acizilor grași; cacao, proteine din LAPTE (cu LACTOZĂ), agent de îngroșare: caragenan.
Poate conține grâu, ouă, nuci
Valori nutriționale per 100g
Energie 768kj /183kcal
Grăsimi 6,4g
Acizi grași saturați 4,9g
Carbohidrați 23g
Zaharuri 21g
Proteine 6,1 g
Sare 0,11 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia