MATURARE – Se maturizează aproape trei ani în butoaie de stejar și cuve de diferite capacități, unul dintre secretele calității Marsala este îmbătrânirea, motiv pentru care VecchioFlorio îmbătrânește butoaie de stejar cu capacități diferite de cel puțin 30 de luni, cu 6 luni mai mult decât este cerut de caietul de sarcini.
Îmbătrânire – Cel puțin 3 luni în sticlă.
DEGUSTARE
Culoare – chihlimbar cu reflexii aurii.
Buchet – caracteristic fineții deosebite cu nuanțe de stafide și vanilie.
Gust – cald și plin, cu un gust elegant de migdale amare și stafide.
CONȚINUTUL DE ALCOOL – 18,0% în vol.
ZAHAR RESIDUAL – 38 – 39 g / l.
TEMPERATURA DE SERVIT
Ca aperitiv 8 ° -10 ° C.
Pentru desert și din meditație 14 ° -16 ° C.
COMBINATII GASTRONOMICE
Ca aperitiv merge bine cu branzeturile migdale de vârstă medie, prăjite și butelie.
Este, de asemenea, un vin clasic pentru desert excelent cu dulciuri și fructe uscate
Produs in Italia