Preparate după rețeta clasică, ceapa Saclà se naște din tradiția italiană de conservare a legumelor în oțet. Mici, fragede și gustoase, sunt excelente pentru a fi savurate singure, la aperitiv sau ca aperitiv, pentru a îmbogăți salatele sau pentru a completa multe feluri de mâncare într-un mod delicios.
Ingrediente
Ceapă de primăvară 65%, Ulei de floarea soarelui, Otet de vin, sare, zahăr, Regulator de aciditate: acid citric, Antioxidant: acid ascorbic.
FĂRĂ GLUTEN
Valori nutriționale
ENERGIE kJ 337 g / kcal 81 g
GRASIME 5,3 g
din care acizi grași SATURAȚI 0,6 g
CARBOHIDRATI 6,3 g
din care ZAHARURI 5,7 g
PROTEINE 0,6 g
SARE 2,0 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
După deschidere a se păstra in frigider și a se consuma in 2 săptămâni.
Țara originii:
Italia