Cozonac tradițional cu cremă gianduia.
Ingrediente
Făină de grâu moale de tip “0”, cremă Gianduia (sirop de glucoză-fructoză, apă, zahăr, dextroză, 9% pastă de alune corespunzătoare a 1,3% din totalul ingredientelor, 5,7% pulbere de cacao corespunzătoare 0, 8% din totalul ingredientelor, lapte praf degresat, alcool, agenți de îngroșare: pectină, conservanți: sorbat de potasiu, arome), ouă proaspete, zahăr, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, unt, emulgatori: lecitină soia), unt, stafide 6%, întreg pasteurizat proaspăt lapte, boabe de alune, drojdie naturală (conține grâu), emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași (de origine vegetală), sare, fructoză, arome.
Poate conține alte coji de fructe uscate.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1620kJ/ 386kcal
Grăsimi 16g
Acizi grași saturați 9,6g
Carbohidrați 53g
Zaharuri 27g
Proteine 6,9g
Sare 0,42g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia