Cozonacul deosebit Bonifanti cu glazură de alune și migdale întregi este ideal a fi servit la temperatura camerei, alături de toţi cei dragi.
Ingrediente
Făină de grâu, zahăr, ou 13,2%, unt, gălbenuș de ou provenit de la găini crescute la sol, drojdie naturală ( făină de grâu, apă), apă, coajă de portocală confiată 5,8% ( coajă de portocală, sirop de glucoză- fructoză, apă, suc de lămâie concentrat), migdale 3,1%, albuș de ou provenit de la găini crescute la sol, cedru confiat 2% ( cedru, sirop de glucoză fructoză, zahăr, suc de lămâie concentrat), emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași, nuci 1,2%, făină de orez, sirop de zahăr invertit, miere, lapte praf, sare, unt de cacao, amidon de orez, aromă naturală de citrice, boabe de vanilie de Madagascar.
Poate conține nuci și soia.
Valori nutriționale per 100g
Energie 1476 kJ/ 355 kcal
Grăsimi 15 g
Acizi grași saturați 7,6 g
Carbohidrați 51 g
Zaharuri 26 g
Proteine 6,7 g
Sare 0,36 g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara origină: Italia.