Cozonac tradițional italian ce are un aluat moale desăvârșit, împodobită cu scoarțe de portocale siciliene confiate delicios. Atingerea finală este glazura crocantă de migdale, decorată cu migdale întregi prețioase și zahăr granulat.
Ingrediente
făină de grâu, Portocala confiata 16,2% (cuburi de coaja de portocala, sirop de glucoza-fructoza, zahar, coaja de portocala, acidifiant: acid citric), zahăr 11,5%, Glazură 10,6% (zahăr, apă, 12% făină de migdale, făină de grâu, făină de orez, albuș de ou pudră, amidon de grâu, ulei de floarea soarelui, arome naturale), Zahăr, Unt, Gălbenuș de ou proaspăt de la găini crescătoare în aer liber 5,8%, Drojdie naturală [drojdie mamă (făină de grâu, apă), drojdie], Migdale întregi 3,3%, Emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași, zer din lapte praf, sare, Arome naturale.
Poate conține soia, muștar și alte nuci.
Valori nutriționale
Energie 1653 KJ/ 395 Kcal
Grăsime 14g
care acizi grași saturați 7 g
Carbohidrați 59g
Zaharuri 38g
Proteine 6,5g
Sare 0,34g
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia