La Colomba Classica Balocco este un cozonac tradițional italian de Paște, denumit colomba italiană, dintr-un aluat moale, ușor, cu fructe confiate și cu o creștere naturală, cu lapte italian proaspăt, ouă de la găini crescute la sol, acoperit cu glazură delicioasă artizanală, cu adaos de migdale și zahăr granulat și 48 de ore de procesare și creștere lentă.
Ingrediente:
făină de grâu, coajă de portocală confiată 16,8% (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, corector de aciditate: acid citric), glazură 10,7% (zahăr, albuș de ou, făină de orez, ulei de arahide, migdale, arome), unt, zahăr, gălbenuș de ou proaspăt, drojdie naturală (grâu)-granule de zahăr 3,6%, migdale 2,3%, emulgatori: mono și digliceride din acizii grași, sirop de zahăr invertit, lapte proaspăt 2%, sare, arome.
Poate conține urme de alte fructe în coajă și soia.
Valori nutriționale
Energie 1600 KJ/ 381 Kcal
Grăsime 14g
care acizi grași saturați 6g
Carbohidrați 56g
Zaharuri 33 g
Proteine 6,6 g
Sare 0, 39 g.
Informații de păstrare
A se păstra la loc uscat și curat.
Țara originii:
Italia