Fagiolata Rustica este o rețetă pe bază de fasole borlotti și fasole albă din Spania aromată cu felii de ceapă, ciuperci champignon și ierburi aromate pentru a spori aroma delicată a fasolei. Fagiolata Rustica poate fi savurată ca gustare sau ca garnitură gustoasă. Delicios dacă este îmbogățit cu ton. Un fel de mâncare bună, de asemenea, servit cald.
Ingrediente
Fasole 52% (Borlotti, alb din Spania), Ulei de floarea soarelui, Ciuperci cultivate Agaricus bisporus 8%, Ceapă 5%, Otet de vin, zahăr, Ulei de măsline extra virgin, Pătrunjel, sare, Aromă naturală, Regulator de aciditate: acid lactic.
FĂRĂ GLUTEN
Valori nutriționale per 100g
Energie 567kj /136 kcal
Grăsimi 8,1g
Acizi grași saturați 1,1g
Carbohidrați 10,5g
Zaharuri 2,7g
Proteine 5,2g
Sare 2,0g
Informații de păstrare
Păstrați într-un loc răcoros si uscat.
După deschidere a se păstra la frigider și a se consuma în 5 zile.
Țara originii:
Italia